OneFlow Waterontharder

Antikalk apparaat OneFlow

Een kalkvrije badkamer

Behoud van uw apparatuur

Weldaad voor huid en haar

Bestaande kalkaanslag binnen een maand verdwenen

Besparing op de energierekening

Minder gebruik van zeep- en schoonmaakmiddelen

De oplossing nodig tegen kalkaanslag? Wij installeren en onderhouden het unieke antikalk apparaat OneFlow 

Oneflow waterontharder

Definitief verlost van kalk

- Een kalkvrije badkamer

- Behoud van uw apparatuur

- Weldaad voor huid en haar

- Bestaande kalkaanslag binnen maand verdwenen

- Besparing op de energierekening

- Minder gebruik van zeep- en schoonmaakmiddelen

Wij leveren, monteren en onderhouden de OneFlow. 

Hoe werkt het antikalk apparaat?

Het antikalk apparaat maakt gebruik van een innovatieve technologie die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren. OneFlow® media in de patroon trekken calcium en magnesiummineralen in hard water aan en zetten deze om in microscopische kristallen. Eens deze kristallen gevormd zijn, breken ze af van de OneFlow® media en stromen ze vrij doorheen het leidingsysteem zonder dat ze zich kunnen hechten aan interne oppervlaktes. Harde kalkaanslag is dus uitgesloten in leidingen en verwarmingselementen.

Het waterontharder systeem wordt doorgaans geïnstalleerd aan het begin van de installatie, vlakbij uw watermeter. Hierdoor geniet u in uw gehele huis van de voordelen van de OneFlow. De kalk die aanwezig blijft in het water is zogenaamde zachte kalk. Deze kalk hecht zich niet meer aan metalen oppervlakten zoals de douchekraan en is eenvoudig te verwijderen.

Antikalk apparaat
Antikalk apparaat kopen

Goed om te weten over het antikalk apparaat:

Water dat door het waterontharder systeem OneFlow® is behandeld blijft dezelfde samenstelling als normaal leidingwater behouden. Dit komt doordat er geen zout of andere chemicaliën aan het water worden toegevoegd. In tegenstelling tot water dat door een ‘gewone’ waterontkalker is behandeld, zorgt OneFlow® ervoor dat belangrijke mineralen als calcium en magnesium behouden blijven.

OneFlow™+ bevat naast de TAC-patroon ook een geïntegreerd koolstoffilter van 20 micron. Dit type beschermt niet alleen uw leidingen tegen kalkaanslag, maar zorgt er ook voor dat het water vrij is van onaangename geuren en smaken. Dit koolstoffilter verwijdert geen mangaan, ijzer en andere metalen.

Puurwaterzaak is altijd voordelig in levering en installatie!

De voordelen van het antikalk apparaat

OneFlow® is een volwaardig en bewezen antikalk apparaat waarvan de werking werd getest in laboratoria van onafhankelijke partijen. Dit systeem behoeft geen toevoeging van zout of chemicaliën. Om die reden wordt ook geen afvalwater gegenereerd en vergt het toestel slechts een minimum aan onderhoud.

Geen zout of toegevoegde chemicaliën

Energiebesparend

Geen electriciteit benodigd

Minimaal onderhoud

Veilig voor leidingen en toestellen

Geen afvalwater

Innovatieve technologie

Duurzaam en compact

Alle noodzakelijke stoffen, zoals calcium- en magnesiummineralen blijven in het water aanwezig zonder dat er zout toegevoegd wordt zoals bij waterverzachters. 

Over Puurwaterzaak

Puurwaterzaak is gespecialiseerd in schoon drinkwater. Met jarenlange ervaring in de wet en regelgeving omtrent drinkwaterinstallaties in combinatie met de praktijk ervaring in het aanpassen van drinkwaterinstallaties is alle kennis in huis voor schoon drinkwater. Wij zijn werkzaam in de particuliere sector en ook bij bedrijven.

Dankzij de innovatieve TAC-technologie is het Oneflow® waterontharder systeem niet alleen effectief tegen harde kalkaanslag, maar ook nog eens respectvol voor het milieu, duurzaam, betaalbaar en energiebesparend. Tevens worden alle vitale mineralen zoals calcium en magnesium in het water behouden. De Oneflow+ is voorzien van een koolstof filter voor het (extra)zuiveren van uw water.

Waterontharder montage? Direct uit voorraad geleverd en gemonteerd. 

Onze antikalk apparaten

OneFlow kopen

Watts OneFlow anti-kalk systeem 22L/min

Levering + installatie €799,- 

Type: OFTWH-R
Capaciteit: 1.320 l/uur
Aantal personen: Geschikt tot 4 personen  
Aansluiting: ¾”
Diameter: 180mm 
Hoogte: 600mm 

Waterontharder

Watts OneFlow anti-kalk systeem 38L/min

Levering + installatie €945,- 

Type: OFTWH
Capaciteit: 2.280 l/uur
Aantal personen: Geschikt tot 6 personen
Aansluiting: ¾”
Diameter: 185mm 
Hoogte: 600mm 

Oneflow

Watts OneFlow 38L/min (incl. koolstoffilter)

Levering + installatie €1175,- 

Type: OFPSYS
Capaciteit: 2.280 l/uur
Aantal personen: Geschikt tot 6 personen
Aansluiting: 1″
Diameter: 200mm 
Hoogte: 450mm 

Dit zijn de meest verkochte modellen, bij grotere installaties of afwijkende situaties kan een offerte op maat worden gemaakt. Omleggen van de leidingen (indien one flow op een andere plaats dient te komen) kan op aanvraag ook geregeld worden. 

Waterontharder montage ingewikkeld? Wij regelen de levering en montage van a tot z!

Veelgestelde vragen

Traditionele waterontharders zijn niet duurzaam en maken gebruik van zogenaamde ionenwisseling. Hiervoor zijn drie zaken nodig: zout, elektriciteit en een regelmatige regeneratiecyclus. Het zorgt voor veel afvalwater en er is stroom nodig om het te laten functioneren.  

In bepaalde regio’s in de VS, is een standaard waterontharder al verboden. Een duurzaam en effectiever alternatief is de OneFlow. 

Ja dat kan. Op de website hebben wij enkel de meest verkochte modellen weergegeven maar wij kunnen ook een maatwerk offerte maken, passend bij uw situatie. Door onze jarenlange ervaring in het loodgieters vak, kunnen wij vrijwel elke mogelijk situatie creëeren. 

OneFlow verwijdert geen calcium en magnesium uit drinkbaar water. Hierdoor blijven alle vitale mineralen in het water aanwezig welke nodig zijn voor uw dagelijkse behoefte. De OneFlow+  kalkpreventie & waterfiltering bevat naast het TAC-patroon ook een geïntegreerde koostoffilter van 20 micron. Dit type beschermt niet alleen uw leidingen tegen kalkaanslag, maar het zorgt er ook voor dat het water vrij is van onaangename geuren en smaken. Deze koolstoffilter verwijdert geen mangaan, ijzer en andere metalen.

Absoluut! OneFlow voegt niets toe en verwijdert niets uit het water, daardoor wordt ook de samenstelling van het water niet gewijzigd en blijven alle vitale mineralen zoals calcium en magnesium aanwezig in het water.

Nee, de OneFlow maakt geen geluid. 

Voor elke situatie is er een passende oplossing. Voor een gratis en vrijblijvend advies op maat raden wij u aan om even contact op te nemen. 

Elk toestel dat tussen een waterleiding geplaatst wordt, zorgt voor een bepaalde drukval. Het drukverlies van de OneFlow®  is echter verwaarloosbaar. De OneFlow® verandert de hoeveelheid water die uit de kraan komt praktisch niet. Wel zo fijn als u een douche neemt of de afwas doet.


Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie ontvangen, een bestelling plaatsen of een offerte op maat aanvragen? Vul dan het contactformulier in en wij zullen uw bericht spoedig beantwoorden.

U kunt ook direct contact opnemen. Stuur een mail naar info@puurwaterzaak.nl of bel op 085- 486 62 88.