OneFlow Waterontharder

Innovatief en fluisterstil

Verhoog de waterdruk met DAB

Een DAB drukverhogingspomp is de drukverhoger voor je gehele woning. Deze DAB drukverhogingspompen staan bekend om hun innovatieve ontwerp en fluisterstille werking. De meest populaire hydrofoorpomp van DAB is de E.sybox mini. Deze drukverhogingspomp verhoogt de waterdruk van je drinkwaterleiding, waardoor je meer druk hebt in je douche, cv en bij de diverse watertabpunten. Deze frequentiegestuurde pomp is zeer krachtig en doet zijn werk in stilte, daarom is deze pomp ook in steeds meer appartementen en woningen te vinden.

DAB E.sybox drukverhogingspomp

De meest populaire hydrofoorpomp

De DAB e.sybox mini is de meest complete en gebruiksvriendelijke drukverhogingspomp voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Met deze uiterst compacte hydrofoorpomp levert DAB een technisch kunststuk af die uw lage waterdruk moeiteloos verhoogt. De DAB easybox mini is compact genoeg om overal in uw woning en bedrijfspand geplaatst te worden. 

De hydrofoor is volledig frequentiegestuurd waarmee u flink bespaart op uw energiekosten. Deze drukverhogingspomp heeft een maximale pompcapaciteit van ruim 4800 liter per uur. Hiermee is deze waterpomp veelzijdig inzetbaar en voert hij elke pompklus uit. Dit doet hij overigens fluisterstil. Ook is de pomp ideaal te combineren met een waterontharder aangezien deze de druk in uw waterleiding veelal verlaagd.

Video afspelen

Voordrukbeveiliging

In Nederland is het verplicht om een pomp te voorzien van een voordrukbeveiliging wanneer deze wordt aangesloten op het waterleidingnet. Dit is om te voorkomen dat de pomp door blijft pompen wanneer er geen druk op de voorgaande waterleiding zit. Dit is namelijk het geval bij een lekkage of onderhoud. Wanneer de pomp zonder voordruk is uitgevoerd zal hij allerlei vuil door de leiding heen trekken waarbij de waterleiding mogelijk beschadigd. Om dit tegen te gaan heeft de Nederlandse overheid de voordrukbeveiliging verplicht gemaakt voor hydrofoorpompen. Gelukkig beschikt deze pomp over de voordrukbeveiliging en is hiermee geschikt voor de Nederlandse waterleiding.

Contactformulier


Neem direct contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen, een bestelling plaatsen of een offerte op maat aanvragen? Vul dan het contactformulier in en wij zullen uw bericht spoedig beantwoorden.

U kunt ook direct contact opnemen. Stuur een mail naar info@puurwaterzaak.nl of bel op 085- 486 62 88.