OneFlow Waterontharder

OneFlow waterontharder

Duurzaam alternatief voor een waterontharder

Een kalkvrije badkamer

Behoud van uw apparatuur

Weldaad voor huid en haar

Bestaande kalkaanslag binnen maand verdwenen

Besparing op de energierekening

Minder gebruik van zeep- en schoonmaakmiddelen

Wij leveren, installeren en onderhouden de OneFlow waterontharder

De OneFlow waterontharder

OneFlow waterontharder maakt gebruik van een innovatieve technologie (Template Assisted Crystallization, TAC) die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren. OneFlow® media in de patroon trekken calcium en magnesiummineralen in hard water aan en zetten deze om in microscopische kristallen. Eens deze kristallen gevormd zijn, breken ze af van de OneFlow® media en stromen ze vrij doorheen het leidingsysteem zonder dat ze zich kunnen hechten aan interne oppervlaktes. Harde kalkaanslag is dus uitgesloten in leidingen en verwarmingselementen.

De OneFlow waterontharder wordt doorgaans geïnstalleerd aan het begin van de installatie, nabij uw watermeter. Hierdoor geniet u in uw gehele huis van de voordelen van de OneFlow. De kalk die aanwezig blijft in het water is zogenaamde zachte kalk. Deze kalk hecht zich niet meer aan metalen oppervlakten zoals de douchekraan en is eenvoudig te verwijderen. Goed om te weten: water dat door OneFlow® is behandeld blijft dezelfde samenstelling als normaal leidingwater behouden. Dit komt doordat er geen zout of andere chemicaliën aan het water worden toegevoegd. In tegenstelling tot water dat door een ‘gewone’ waterontkalker is behandeld, zorgt OneFlow® ervoor dat belangrijke mineralen als calcium en magnesium behouden blijven.

OneFlow™+ bevat naast de TAC-patroon ook een geïntegreerd koolstoffilter van 20 micron. Dit type beschermt niet alleen uw leidingen tegen kalkaanslag, maar zorgt er ook voor dat het water vrij is van onaangename geuren en smaken. Dit koolstoffilter verwijdert geen mangaan, ijzer en andere metale

De voordelen van de Watts OneFlow

De OneFlow waterontharder is een volwaardig en bewezen kalkpreventie systeem waarvan de werking werd getest in laboratoria van onafhankelijke partijen. Dit systeem behoeft geen toevoeging van zout of chemicaliën. Om die reden wordt ook geen afvalwater gegenereerd en vergt het toestel slechts een minimum aan onderhoud. 

Geen zout of toegevoegde chemicaliën

Energiebesparend

Geen electriciteit benodigd

Minimaal onderhoud

Veilig voor leidingen en toestellen

Geen afvalwater

Innovatieve technologie

Duurzaam en compact

Energiebesparend

Geen electriciteit benodigd

Minimaal onderhoud

Veilig voor leidingen en toestellen

Geen afvalwater

Innovatieve technologie

Duurzaam en compact

Alle noodzakelijke stoffen, zoals calcium- en magnesiummineralen blijven in het water aanwezig zonder dat er zout toegevoegd wordt zoals bij waterverzachters. 

Puurwaterzaak is altijd voordelig in levering en installatie

Wij leveren en installeren de volgende producten van Watts

Oneflow® is een volwaardig en duurzaam alternatief voor een waterontharder om harde kalkaanslag te verwijderen. De TAC-technologie heeft ten opzichte van andere waterontharders niet alleen voordelen voor onze planeet, maar ook voor u. Installatie is altijd mogelijk in uw meterkast. Voor dit product is geen aansluiting op de riolering nodig.

OneFlow kopen

Watts OneFlow anti-kalk systeem 22L/min

Type: OFTWH-R
Capaciteit: 1.320 l/uur
Aantal personen: Geschikt tot 4 personen
Aansluiting: ¾”
Diameter: 180mm
Hoogte: 600mm

Kosten incl. montage: €850,- all in
Waterontharder

Watts OneFlow anti-kalk systeem 38L/min

Type: OFTWH
Capaciteit: 2.280 l/uur
Aantal personen: Geschikt tot 6 personen
Aansluiting: ¾”
Diameter: 185mm 
Hoogte: 600mm 

Kosten incl. montage: €995,- all in
Oneflow

Watts OneFlow 38L/min (incl. koolstoffilter)

Type: OFPSYS
Capaciteit: 2.280 l/uur
Aantal personen: Geschikt tot 6 personen
Aansluiting: 1″
Diameter: 200mm 
Hoogte: 450mm 

Kosten incl. montage: €1275,- all in

Het duurzame en effectieve alternatief op een standaard waterontharder

Veelgestelde vragen

Traditionele waterontharders zijn niet duurzaam en maken gebruik van zogenaamde ionenwisseling. Hiervoor zijn drie zaken nodig: zout, elektriciteit en een regelmatige regeneratiecyclus. Het zorgt voor veel afvalwater en er is stroom nodig om het te laten functioneren.  

In bepaalde regio’s in de VS, is een standaard waterontharder al verboden. Een duurzaam en effectiever alternatief is de OneFlow. 

Ja dat kan. Op de website hebben wij enkel de meest verkochte modellen weergegeven maar wij kunnen ook een maatwerk offerte maken, passend bij uw situatie. Door onze jarenlange ervaring in het loodgieters vak, kunnen wij vrijwel elke mogelijk situatie creëeren. 

OneFlow verwijdert geen calcium en magnesium uit drinkbaar water. Hierdoor blijven alle vitale mineralen in het water aanwezig welke nodig zijn voor uw dagelijkse behoefte. De OneFlow+  kalkpreventie & waterfiltering bevat naast het TAC-patroon ook een geïntegreerde koostoffilter van 20 micron. Dit type beschermt niet alleen uw leidingen tegen kalkaanslag, maar het zorgt er ook voor dat het water vrij is van onaangename geuren en smaken. Deze koolstoffilter verwijdert geen mangaan, ijzer en andere metalen.

Absoluut! OneFlow voegt niets toe en verwijdert niets uit het water, daardoor wordt ook de samenstelling van het water niet gewijzigd en blijven alle vitale mineralen zoals calcium en magnesium aanwezig in het water.

Nee, de OneFlow maakt geen geluid. 

Voor elke situatie is er een passende oplossing. Voor een gratis en vrijblijvend advies op maat raden wij u aan om even contact op te nemen. 

Elk toestel dat tussen een waterleiding geplaatst wordt, zorgt voor een bepaalde drukval. Het drukverlies van de OneFlow®  is echter verwaarloosbaar. De OneFlow® verandert de hoeveelheid water die uit de kraan komt praktisch niet. Wel zo fijn als u een douche neemt of de afwas doet.


Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie ontvangen, een bestelling plaatsen of een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter door het contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Waterontharder