OneFlow Waterontharder

Vision Water

Waterontharders van topkwaliteit

Het ontharden van water is het verwijderen van calcium. Onthard water verlengt de levensduur van uw huishoudelijke toepassingen, bespaart u energiekosten en wasmiddelen en verbetert uw huid en haar. Het gebruik van onthard water heeft een positief effect op uw manier van leven.

Onthardingsoplossingen van Vision Water

Hard water is nooit een gevaar voor de gezondheid, maar het kan wel andere problemen veroorzaken omdat het de neiging heeft calcium en magnesium in het water te doen accumuleren. Het ontharden van water is het verwijderen van calcium. Onthard water verlengt de levensduur van uw huishoudelijke toepassingen, bespaart u energiekosten en wasmiddelen en verbetert uw huid en haar. Het gebruik van onthard water heeft een positief effect op uw manier van leven.

Onthard water heeft een aantal zeer duidelijke voordelen. 
– Verlengt de levensduur van uw leidingen en alle huishoudelijke toepassingen.
– Zeep functioneert effectiever met zacht water.
– Een positief effect op haar en huid. 
– Bespaar tot € 650,00 per jaar. 

Wij leveren en installeren de volgende producten

De Vision Water Comfort-serie heeft een strakke en aantrekkelijke uitstraling. Het slimme ontwerp van het kantelbare zoutdeksel maakt het gemakkelijk om de ontharder te onderhouden en zout bij te vullen. Dankzij het gebruik van de PI regelklep van Clack profiteert u van state-of-the-art elektronica om u perfect onthard water te garanderen. 

Alle waterontharders die wij leveren, bieden een High Softening Performance (HSP). HSP garandeert u de beste onthardingsprestaties van een waterontharding. De HSP-technologie verbetert de efficiëntie waardoor uw zout- en waterverbruik aanzienlijk daalt. Alle Vision Water-ontharders beschikken standaard over HSP.

  • Minder waterverbruik | Brengt het waterverbruik met 41% terug
  • Minder zoutverbruik | Brengt het waterverbruik met 38% terug
  • Lagere kosten | Brengt de kosten per liter onthard water met 39% terug

Comfort Micro Duobloc

Comfort Mini Monobloc

Comfort Midi Monobloc

Comfort Maxi Monobloc

Contactformulier


Neem direct contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen, een bestelling plaatsen of een offerte op maat aanvragen? Vul dan het contactformulier in en wij zullen uw bericht spoedig beantwoorden.

U kunt ook direct contact opnemen. Stuur een mail naar info@puurwaterzaak.nl of bel op 085- 486 62 88.